Grafik & Reklame

Billeder i ren 3D


Disse er eksempler på ting jeg har lavet udelukkende i et 3D program. Dvs. alt er modelleret og opstillet i en 3D verden.

Bl.a. har de været brugt til visualisering af arkitektur, visning af modeller til computerspil, Facebook-covers og med forskellige reklameformål.

Reklamemateriale


Her er billeder af ting der er lavet med reklamering som hovedformål. Da disse skal bringe en information videre, vil de oftest, indeholde en masse billeder og/eller tekst. Nogle af disse er lavet i 3D, andre udelukkende med billedredigering, og nogle som en blanding.


De er bl.a. blevet brugt til følgende:


    A
visannoncer


Onlineannoncer

Plakater

Flyers

Logo

Etiketter

Facebook-covers

Virksomheder der har benyttet mit arbejde


Tjørnemosegård / Møn Honning

Hos Bang

Bihuset Tappernøje

RF-Anlæg

Tømrermester Casper K. Nørretranders

Stege Sushi

Animationsfilm


Man kan også lave film i sin 3D-verden - hvis man har tålmodigheden til det.  Det kræver en hel del arbejde, og en hel del computerkraft. Til gengæld kan man skabe noget som meget få har.

De første mange film er lavet som læringsprojekter, eller bare for sjovs skyld. Af de senere er nogle blevet lavet til reklame på Facebook, og en blev brugt som baggrundsvideo på en messe.


Se flere her:

Hjemmesider


I forlængelse af det grafiske arbejde, har jeg også lavet nogle hjemmesider (udover denne). Der gives ikke links, da nogle sider kan være lukkede, eller som nu er administreret af kunden selv.